Intensive, gama moleculelor de intervenție

40 de ani experiență în estetică, peste 50 de brevete

Încă de la înființare, în 1978, Centrul de Cercetare Institut Esthederm Paris s-a concentrat pe ecobiologia și interacțiunea pielii cu mediul.

Gama Intensive conține formule pentru diferite nevoi ale pielii: Hyaluronic, Retinol, AHA Peel, Vitamina E2, Spiruline, Propolis.

Odoo • Image and Text

 

Farmacist și biolog francez specializat în tehnologiile celulare, Jean-Noël Thorel a efectuat numeroase cercetări despre bio-ecologia cutanată și a devenit astfel fondatorul brandurilor Institut Esthederm, Bioderma și Etat Pur.

Brevetele și tehnologiile care susțin eficacitatea tuturor produselor de îngrijire a feței și a celor de fotoprotecție, pun bazele filosofiei Institut Esthederm: progresul esteticii cu sprijinul biologiei.


Gama Intensive, recomandată de medici dermatologi și esteticieni conține cele mai eficiente molecule, în doza ideală, pentru eficacitate maximizată.

Pentru fiecare nevoie a pielii, Institut Esthederm a creat colecțiile Intensive: Hyaluronic, Retinol, AHA Peel, Vitamina E2, Spiruline, Propolis. Alege tratamentul potrivit pentru tine și experimentează efectul #Esthederm!

Intensive Hyaluronic, complementar fillere și/sau botox

Serul Hyaluronic cu 3% masă moleculară medie + mare și crema cu 2% masă moleculară medie + mare reprezintă tratamentul ideal pentru femeile care își doresc tonifierea, hidratare și umplerea ridurilor fine.

 Conturul de ochi Intensive Hyaluronic este al treilea produs al gamei, un ser ideal, creat pentru zona delicată a ochilor.

Stimulează microcirculația și masează conturul ochiului. Foarte ușor de folosit datorită aplicatorului de precizie Zamak.

Patentul Hialuronic + tehnologia anti-oboseală completează sinergia a 3 ingrediente ce combat cearcănele și pungile din jurul ochilor.


1. Ruscogenină: Reduce permeabilitatea celulară și are efect vasoconstrictor.

2. Cafeină: Facilitează drenajul limfatic și îmbunătățește microcirculația.

3. Carnozină: Previne oxidarea hemoglobinei, responsabilă de pigmentarea purpurie de sub ochi.

Acțiunea generală a gamei Hyaluronic:

Efect instantaneu de hidratare intensivă a pielii. Aceasta devine mai suplă, mai luminoasă și confortabilă. Ridurile și liniile fine sunt umplute din interior.

Recomandat pentru: Uscăciune cutanată intensivă, riduri și linii fine.


Înscrie-te în Club Esthederm Exclusive, înregistrează achiziția ta și acumulezi stele în contul tău!
  Revendici produsul dorit din secțiunea "Cadourile Mele" și noi îl livrăm către tine, gratuit.