Comanda mea

PLATA ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.   

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.   

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele InstitutEsthederm.

În cazul plăților online care au statusul de "Tranzacție în curs de verificare" procesarea comenzilor și livrarea acestora se vor face în termen de până la 5 zile lucrătoare. Veți fi notificat de către Partenerii PlatiOnline de rezultatul verificării de securitate.

Procesam si livram numai comenzile care au fost autorizate cu succes de catre Plati Online.PLATA RAMBURS

Numerar la livrare: plata la curier în momentul primirii comenzii. Reprezentantul Fan Courier te va anunța de sosirea coletului tău.