Descoperă Centrul Medical Dea Clinic din Cluj

Esthederm - rejuvenare și sănătate pentru piele

Fie că îți dorești tratamente profesionale Institut Esthederm pentru sănătatea pielii tale sau produse de îngrijire care te vor ajuta

acasă să urmezi tratamentul potrivit, te invităm în 
DEA Clinic din Cluj-Napoca.

 Gamele Institut Esthederm sunt disponibile în DEA Clinic, un centru cu 4 specialităţi medicale: DermatovenerologieEndocrinologie, Alergologie & Imunologie Clinică și Chirurgie Plastică. 
Institut Esthederm colaborează cu o echipă elitistă de medici la nivel național ce recomandă pacientelor gama Intensive Institut Esthederm, molecule cu tradiție în procedurile de înfrumusețare, cu rezultate rapide și de lungă durată.

 Colecția completă de produse de intervenție Intensive are eficacitate demonstrată în dermo-estetică.
Medicul recomandă tratamentele care includ moleculele potrivite pacientei, după un consult și un diagnostic corect, dar și după identificarea nevoilor pielii. Rezultatele sunt rapide și pe termen lung, o combatere a dezechilibrelor cutanate și a semnelor de îmbătrânire. 

Odoo • Text and Image

Vă recomandăm o consultație cu Dr. Andreea Boca, medic specialist, asistent universitar, doctor în științe medicale, cu pregătire națională și internațională în domeniul dermatologiei, dermatologiei estetice, chirurgiei dermatologice și venerologiei.

Membru al organizațiilor internaționale de profil EADV, ESDR, GRAPPA, ESLD, EAACI, SRD, este și  autor al unor lucrări științifice pe diverse teme de cercetare dermatologică, publicate în jurnale internaționale.

 Cumpără orice produs Institut Esthederm de la partenerii noștri, înscrie bonul în Club și acumulezi stele. Alegi articolul dorit din secțiunea Cadourile Mele și noi îl livrăm către tine, gratuit.