Odoo • Image and Text

Farmacist și biolog francez, Jean-Noel Thorel a efectuat numeroase cercetări despre bio-ecologia cutanată și a devenit astfel fondatorul brandurilor Institut Esthederm, Bioderma și Etat Pur.


În 1970, inspirat de dragostea sa pentru soare, a avut o abordare nouă pentru protecția solară, diferită în mod fundamental de metodele tradiționale. Bazată pe bronzarea optimizată și pe protecția naturală a pielii, aceasta este puternic orientată împotriva fotoîmbătrânirii cutanate. Îmbătrânirea cutanată, intoleranța la soare și petele brune sunt simptomele cauzate de soare care au dus la crearea unor produse extrem de populare:  Bronz Repair, Adaptasun, Intolerances Solaires, Photo Reverse.

Jean-Noel Thorel a dezvoltat apoi brevete și tehnologii care susțin eficacitatea tuturor produselor de îngrijire a feței, de îngrijire a corpului și a celor de fotoprotecție, punând bazele filosofiei Institut Esthederm: progresul esteticii cu sprijinul biologiei.

Datorită Apei Celulare,

formulele noastre sunt 100% active.


Institut Esthederm a devenit un brand care ajută femeile să lupte în mod continuu împotriva semnelor și simptomelor de îmbătrânire cutanată.

Tehnologia Cellular Water (Apă Celulară - mimetic al lichidului celular), Repair (reconstrucție dermică), UV InCellium (protecție intracelulară fără filtre), Time Control System (anti-oxidare) sunt unele dintre cele mai avansate soluții din gama creată pentru a lupta împotriva îmbătrânirii cutanate.

Un pionier al cercetării florei cutanate și a ecosistemului său, microbiomul, acesta a dezvoltat o metodă de curățare profesională unică: Osmoclean,  recomandată de numeroși profesioniști din domeniul înfrumusețării. Rezultatele furnizate de companiile ce oferă tratamente SPA, dezvoltate în parteneriat cu experții în osteopatie și fizioterapie, au câștigat chiar și  încrederea celor mai exigente femei. Astăzi, eficacitatea și înalta performanță a formulelor sale, încrederea și respectul câștigat din partea profesioniștilor din industria frumuseții de la nivel mondial, dar și loialitatea și angajamentul utilizatorilor săi au făcut din Institut Esthederm un jucător important în domeniul îngrijirii pielii și al protecției solare.

Apa Celulară, inovația

Institut Esthederm


 Tehnologia patentată a Apei Celulare Mist este în armonie cu pielea, îi furnizează energia vitală pentru a-i menține tinerețea și optimizează eficacitatea tuturor tratamentelor noastre.