Intrebari frecvente

POATE UN REPREZENTANT INSTITUT ESTHEDERM SA PLASEZE O COMANDA PENTRU MINE?
Un angajat al centrului de servicii pentru clienți nu poate plasa o comandă în numele clientului. Toate tranzacțiile sunt acceptate electronic sau cu plata ramburs, iar cumpărăturile sunt făcute independent de către client pe www.institutesthederm.ro.

CUM POT CONTACTA SERVICIUL CLIENTI
Consultanții noștri sunt disponibili la numărul de telefon  0372 77 88 88, la  adresa e-mail   institut.esthederm@ro.naos.com  și Facebook Messenger (Pagina Oficiala Facebook: Institut Esthederm Romania), în zilele lucrătoare Luni - Vineri, intervalul orar 9:00 - 18:00. De asemenea, ne poti trimite mesajul tau prin intermediul formularului de contact. Timpul de raspuns este in termen de 48 de ore .

POT PLASA O COMANDA FARA SA AM CONT?
Comanda poate fi facuta fara inregistrare si fără crearea unui cont.
Acesta va fi implementat standard, dar nu vei putea profita de beneficii precum revizuirea istoricului achizițiilor, concursuri și activități promoționale, utilizarea programului de fidelizare Club Esthederm Exclusive.

POT ANULA O COMANDA DEJA PLASATA?
Contactează Departamentul nostru de Relații cu clienți la adresa:   institut.esthederm@ro.naos.com   sau la numărul de telefon  0372 77 88 88  . Vom verifica în ce stadiu se află comanda ta și vom confirma anularea dacă aceasta este posibilă.
CUM MA POT INSCRIE IN PROGRAMUL DE LOIALITATE ESTHEDERM EXCLUSIVE?
Daca la crearea contului tau pe www.institutesthederm.ro ai bifat casuta Doresc sa fiu membru in Clubul Esthederm Exclusive , contul tau de membru a fost creat automat si astfel punctele primite in urma achizitiilor tale vor fi disponibile in contul tau de utilizator/membru  pe www.esthedermexclusive.ro. Pentru revendicarea cadourilor tale va fi necesara autentificarea cu datele tale de cont create pe siteul www.institutesthederm.ro (aceeasi adresa de email, aceeasi parola).
Pentru dezabonare sau stergerea datelor tale din baza noastra de clienti ne poti scrie la  institut.esthederm@ro.naos.com.