Institut Esthederm Suncare

Îngrijirea pielii sub soare

O ABORDARE NOUĂ PENTRU PROTECȚIA SOLARĂ

Odoo • Image and Text

Cum să "lucrăm" cu soarele, nu împotriva lui.

Tipurile de piele nu sunt la fel când vine vorba de soare: există cele care se bronzează rapid și prezintă un bronz sublim în doar câteva zile, altele care se luptă să sintetizeze melanina și să se bronzeze de la prima expunere și cele care sunt intolerante la soare și declanșează alergii.

Pentru fiecare tip de piele, sunt pași simpli de făcut înainte de a vă expune la soare, atât pentru a maximiza beneficiile, cât și pentru a minimiza dezavantajele.

Indiferent de sensibilitatea sa, pregătirea pielii pentru soare începe cu o curățare temeinică a pielii. Acest pas este esențial:

- permite pielii să scape de impuritățile de la suprafață și în profunzime

- netezeşte textura pielii

- optimizează pătrunderea ingredientelor active și, prin urmare, eficacitatea tratamentelor care sunt apoi aplicate.

CURĂŢAREA, PAS ESENŢIAL FACE&BODY

Pentru corp, aplică o exfoliere ușoară de 1 până la 3 ori pe săptămână.

Cellular Water Scrub pentru corp, este primul exfoliant formulat cu o nouă tehnologie triplă de exfoliere:

- un efect de peeling delicat datorită acizilor din fructe

- o exfoliere ușoară datorită micro-margelelor de jojoba

- o netezire a microreliefului datorită micro-pulberilor vegetale. 

Pentru față, începem prin eliminarea impurităților în profunzime:

Tratamentul Osmoclean pentru curăţarea în profunzime a porilor este utilizat pe pielea perfect uscată pentru rezultate optime. După ce ați aplicat crema pe față, gât și decolteu, masați aceste zone până când crema se îngroașă, apoi clătiți bine.

În pasul următor, scăpăm pielea de celulele moarte de la suprafață cu un exfoliant fără particule pentru a preveni micro-leziunile care ar putea lăsa urme de bronzare:

Masca exfoliantă iluminatoare Osmoclean se aplică uniform într-un strat gros, de la gât până la frunte. După ce lăsaţi să acționeze câteva clipe, produsul devine mat, dar încă puţin umed. În acest moment, masca se îndepărtează cu mişcări circulare, până la curăţarea totală. Pielea se clăteşte apoi şi devine mai netedă, mai fină, curată în profunzime.

Aplică acest ritual de îngrijire: 1 până la 3 ori pe săptămână.

Odoo • Text and Image
Odoo • Text and Image

PENTRU UN BRONZ INTENS

Dacă pielea ta nu este sensibilă sau nu are alergii la soare şi îţi doreşti un bronz intens, de durată, foloseşte Bronz Impulse pe parcursul expunerii la soare. Acest spray-mist pentru față și corp pregătește, optimizează și prelungește bronzul natural. Este acțiunea esențială de bronzare ce activează producția de melanină și îmbunătățește capacitățile de protecție ale pielii împotriva fotoîmbătrânirii și a deteriorării celulelor. 

Pulverizează pe față și / sau corp dimineața și seara cu 15 zile înainte de perioada de expunere.

Rezultate: un bronz mai rapid, mai intens, care durează mai mult și oferă pielii protecţie anti-îmbătrânire.


Odoo • Text and Image

VREAU SĂ MĂ EXPUN LA SOARE, ÎNSĂ PIELEA DECLANŞEAZĂ ALERGII ŞI PETE HIPERPIGMENTATE

Pielea ta este intolerantă la soare, reacționează exagerat atunci când ești expusă. Cu toate acestea, slaba adaptare pe care o prezintă pielea intolerantă la soare nu este inevitabilă. O combinație de filtre solare asociate cu ingrediente active antiinflamatoare întărește toleranța pielii, astfel încât să se poată obișnui ușor cu soarele din nou, fără bronzare: aceasta este vocația tratamentului Institut Esthederm Photo Reverse.

Cu 1 săptămână înainte de prima expunere: aplicați de două ori pe zi pentru a înlocui tratamentele obișnuite pentru față.

În primele 3 zile de expunere: aplicați la fiecare oră și după fiecare baie.

Previne fotoîmbătrânirea și petele brune, neutralizând radicalii liberi și protejând ADN-ul celular. Previne apariția ridurilor prin combaterea factorilor de degradare a colagenului. Protejează și îmbunătățește rezistența pielii la fotoexpunere.

Limitează toate procesele de pigmentare pentru un efect anti-pete și luminozitate. Reduce deshidratarea și pierderea de minerale pe parcursul expunerii  la soare.


Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

BRONZ INTENS, UNIFORM, PENTRU ORICE TIP DE PIELE

 Uleiul fotoprotector ultra-nutritiv pentru corp şi păr protejeaza, optimizează bronzul natural, păstrează calitatea şi tinereţea pielii expuse la soare.

Un produs ce oferă o experienţă multi-senzorială datorită texturii de ulei uscat şi a parfumului specific produselor de fotoprotecţie Institut Esthederm.

Asigură fotoprotecție moderată - 93% UVB filtrate (corespondent 15 SPF)

Ai cumpărat produse Institut Esthederm? Înscrie achiziţia ta în Club Esthederm Exclusive!