Îngrijirea Pielii Sub Mască

Sfaturi de îngrijire a pielii

Purtarea prelungită a măştii de protecţie provoacă în timp diferite reacţii ale pielii, printre care şi acnee sau "maskne", asa cum este denumită de specialişti. Aceasta este un tip de acnee provocată de astuparea porilor cu praf şi transpiraţie.

Persoanele cu ten predispus la acnee sunt cele mai afectate, dar chiar si cele care nu fac coşuri aproape deloc pot experimenta "maskne".

 De ceSecreţia de sebum creşte odată cu temperatura dar şi pentru că respiraţia se întâmplă doar sub mască, ceea ce conduce la producerea umidităţii.

▶ Indiferent de materialul din care este realizată, masca trebuie schimbată la 4 ore pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor şi a viruşilor.

▶ Pentru curăţarea tenului foloseşte apa micelară şi loţiunea tonică. Cel puţin o dată pe săptămână, aplică o mască de curăţare a porilor. #Osmoclean

▶ Foloseşte creme hidratante şi misturi faciale ce calmează iritaţiile şi echilibrează flora cutanată. #CellularWaterMist

Odoo • Image and Text

Cellular Water Mist, expertiză în microbiomul pielii

Doar câteva pulverizări Cellular Water Mist înainte de pașii de îngrijire a pielii și poți crea mediul perfect pentru ca pielea ta să primească toate proprietățile benefice ale altor produse skincare: ser, cremă sau contur de ochi.
Mistul amplifică acțiunea oricărui produs de îngrijire.

O inovație patentată, în perfectă afinitate cu pielea.

Cellular Water este o apă de sinteză creată din 100% ingrediente biomimetice, oferă hidratare intensă și acționează în profunzime pielii, cu efect similar unui ser.

Rolul microbiomului pielii asupra sănătăţii: Microbiomul pielii intervine în diverse aspecte ce îmbunătăţesc sănătatea.

Odoo • Image and Text

Cremă de curățare Osmoclean

Un produs cu acțiune și formulare delicată pentru o curățare ca la salon, cu rezultate incredibile! Crema de curăţare în profunzime a porilor respectă sensibilitatea şi flora protectoare naturală a pielii.

Se recomandă utilizarea o dată sau de două ori pe săptămână pentru înlăturarea efectivă a ''poluanţilor'' şi impurităţilor.
Pielea este vizibil mai curată, luminoasă, proaspătă şi netedă.

Înscrie-te în Club Esthederm Exclusive, înregistrează achiziția ta și acumulezi stele în contul tău!        

 Revendici produsul dorit din secțiunea "Cadourile Mele" și noi îl livrăm către tine, gratuit.  
Start shopping!