Cellular Water Mist, intensă ca un ser

Pentru rutina ta zilnica

O apă cu o formulă unică

Brevetată și inspirată de apa din piele, Cellular Water optimizează energia celulară, ajută la protejarea tinereții cutanate și crește eficiența tuturor gamelor Esthederm.

 Cum funcționează: Oferă cantitatea optimă de elemente esențiale vieții: oligo-elemente, minerale-echilibru electrolitic - pH similar cu al pielii.

Apa Celulară recrează mediul fiziologic al apei din piele și optimizează nivelul energetic celular. Această apă cosmetică unică ajută la păstrarea capitalului de tinerețe. Pielea emană sănătate și luminozitate, menținându-și tinerețea pe termen lung.

Odoo • A picture with a caption

O gamă creată pentru hidratarea intensă a pielii

Company team

Cellular Water Mist

Sursă de energie, vitalitate și rezistență la agresiunile ce produc îmbătrânirea prematură. Pulverizată înaintea sau în timpul aplicării produselor de îngrijire. Maximizează rezultatele.

Company team

Cellular Water Spray

 Apa Celulară sub formă de spray. Pulverizați pe față și decolteu, apoi presați ușor pentru a ajuta ingredientele active să penetreze mai ușor pielea. Fixează perfect machiajul.

Company team

Cellular Water Cremă

 Cremă energizantă reconfortantă, revitalizează și energizează pielea deshidratată. Pielea își îmbunătățește textura și își păstrează nivelul de hidratare pe termen lung.

Company team

Cellular Water Gel

 Această textură ușoară de gel se absoarbe ușor, oferind o senzație de prospețime. Pielea își optimizează nivelul de hidratare și energie. Radiază de sănătate!

 Cumpără orice produs Institut Esthederm de la partenerii noștri, înscrie bonul în Club și acumulezi stele. Alegi articolul dorit din secțiunea Cadourile Mele și noi îl livrăm către tine, gratuit.