Răsfață-te cu un tratament profesional

Game premium Institut Esthederm pentru centre de înfrumusețare

Produsele Institut Esthederm sunt folosite în cele mai renumite saloane de înfrumusețare din lume.

Protocoalele specifice, patentate, asigură tratamente eficiente și de lungă durată. De aceea, toți partenerii noștri devin brand ambassadors și recomandă produsele Esthederm din convingere, din pasiune pentru a oferi remedii unice age management, de curățare sau îngrijire și de rejuvenare. Femeile adoră Esthederm încă de la primul tratament!

Viziunea noastră implică experiența profesională și sprijin dedicat: diagnostic, un tratament specific, tehnici de aplicare/masaj exclusive și recomandări pentru îngrijirea acasă a pielii.

Urmărim 4 pași simpli prin care vei fi ghidată de specialistul tău Esthederm:

Chestionar pentru pre-diagnosticare a pielii pe baza căruia expertul tău în frumusețe va recomanda tratamentul potrivit.


Abordarea etapelor: specialistul îți explică tratamentul și beneficiile.


Protocolul începe: experiența Esthederm începe cu ritualul de curățare sau de pregătire a pielii, pas esențial înainte de aplicarea tratamentului pentru a dezvălui adevărata natură a pielii. Astfel, diagnosticul final se face prin examinare vizuală în detaliu și analiză tactilă de specialitate. Cosmeticiana Esthederm este întotdeauna extrem de bine pregătită. Protocolul de tratament continuă apoi cu tehnici, produse, mișcări specifice alese în baza diagnosticului complet al pielii tale.


Recomandările specialistului Esthederm: Pleci de la salon cu îndrumări astfel încât să poți continua și acasă o îngrijire corectă adresată pielii tale.

Te invităm să experimentezi ritualurile de rejuvenare și de îngrijire a pielii în saloanele noastre partenere! 


 Cumpără orice produs Institut Esthederm de la partenerii noștri, înscrie bonul în Club și acumulezi stele. Alegi articolul dorit din secțiunea Cadourile Mele și noi îl livrăm către tine, gratuit.