Odoo • Text and Image

O apă cu o formulă unică!

Brevetată și inspirată de apa din pielea noastră, Cellular Water (Apa Celulară) optimizează energia celulară, ajută la protejarea tinereții cutanate și crește eficiența tuturor produselor noastre. Pentru a proteja frumusețea naturală a pielii tale, am creat o apă inspirată chiar de piele, profitând de lumina soarelui. 

Formulele noastre prietenoase respectă integritatea și sănătatea pielii, asigură o protecție constantă împotriva îmbătrânirii cutanate, optimizează metabolismul celular și sporesc capacitatea sa de a se adapta și de a-și îmbunătăți rezistența la factorii de mediu.Cellular Water

Ajută îmbunătățirea generală a calității și vitalității pielii. 

Brevetată de Laboratoarele de cercetare ale Institut Esthederm în 1999, apa celulară este o replică a apei prezente în mod natural în piele. Echilibrată la modul ideal în săruri, minerale și oligoelemente, apa celulară asigură pielii necesarul zilnic de energie pentru a funcționa la potențialul său maxim și pentru a-și păstra sănătatea.

Odoo • Image and Text

Pielea este pasiunea noastră, experiența noastră.

Inspirat de estetica profesională, de viață și de expunerea la soare, Institut Esthederm este un brand unic.

Pacientele noastre au început să folosească produsele Institut Esthederm deoarece căutau produse de îngrijire a pielii, de protecție solară, dar și starea de bine (în general) pentru pielea lor. Și nu s-au oprit niciodată după ce ne-au descoperit. Femeile recunosc că au un ajutor de încredere în orice moment - o experiență unică ce a schimbat soarta pielii lor. O piele care, în sfârșit, își dezvăluie frumusețea.

Pielea are puterea de a rămâne tânără mai mult timp.

Pielea ta reflectă miile de celule care o compun și o protejează. Fiecare dintre aceste celulele poartă abilități moștenite de-a lungul a mii de ani de evoluție - abilitatea de a asimila cele mai bune resurse de apă și de lumină, dar și capacitatea de a se adapta la mediul înconjurător.

Însă fiecare dintre ele trebuie să se confrunte și cu îmbătrânirea, cu stresul extern și cu stilul tău de viață alert.